Maskinkampanjen starter 1. mars

Lilleborg sin populære maskinkampanje starter 1. mars og varer til 30. juni.

Kampanjen har i år også gode tilbud på alle våre høykvalitetsmaskiner fulgt opp med landsdekkende rådgivningsapparat som gir deg trygghet i å velge rett maskin til ditt renholdsbehov. Dersom noe skulle oppstå står vårt fantastiske serviceteam klar til å hjelpe deg slik at du kan være trygg på at de oppgavene du trenger å få utført kan utføres til rett tid og med riktig resultat.

Lilleborg er en helhetlig renholdsleverandør som skaper verdi for deg gjennom at vi skaper løsninger, vi bruker vår kompetanse og vi er til å stole på. Gjør en god handel i dag på roboter som Taski Ecobot, gulvvaskere som Taski Ultimaxx og Taski Swingo eller hva med støvsugere som Taski Aero? Alt hva du trenger dekker vi. Se gjennom vårt sortiment her. Våre varer distribueres via våre grossistsamarbeidspartnere listet under. Klikk på logoen under for å komme til din prefererte samarbeidspartner.

Har du spørsmål eller trenger veiledning er du også velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på 815 36 000.

Skrevet av: Alexander Nordlund

Foto: Lilleborg

Flere artikler

Scroll to Top