Stolte lilleborgere: Kort vei mellom problem og løsning

Frode Høybråten (51) er opprinnelig pølsemakermester, og har jobbet i Lilleborg i ca åtte år. Problemløsning er en hans viktigste oppgaver.

Som salgsrådgiver hjelper Frode næringsmiddelkunder med å finne optimal renholdslogistikk for deres produksjonssteder. Gjennom konseptet EnduroPower oppnår kunden god hygiene, og reduserer samtidig både vann- og energiforbruk, tidsbruk og kostnader.

Frode Høybråten

– Hvordan ser din arbeidsdag ut?

– Jeg reiser rundt og følger opp eksisterende kunder med blant annet doseringskontroll, og det er veldig hyggelig. Samtidig er det spennende å overbevise nye kunder om hvordan våre konsepter fungerer. Det er gøy å implementere Lilleborgs løsninger og EnduroPower i stadig flere næringsmiddelfabrikker sier Frode.

Han forklarer at det å hjelpe kunder med hygieneutfordringer er interessant. Det gir han en boost å få gode prøveresultater, etter å ha sett på både tekniske installasjoner, hygienisk design og rutiner.

-Hva gjør deg stolt?

– Å jobbe for et firma, der det er så kort vei mellom problem og løsning, svarer han kontant. Vi har hele verdikjeden her, og vi har et stort støtteapparat med kompetente kolleger, som aldri er langt unna. Det er godt å vite at vi leverer produkter som fungerer for kunden.

Når Frode ikke er på jobb dyrker han gjerne friluftslivet med jakt og fiske, og spiller trommer i et rockeband.

Les mer om:

Skrevet av: Vivi Lindahl

Foto: Arkivbilde Lilleborg

Flere artikler

Scroll to Top