Vår fagkunnskap – din trygghet

Trygghet og kvalitet kan vi love deg, men et samarbeid med oss i Lilleborg gir så mye mer!

Landsdekkende salgsapparat
Vårt serviceapparat gir lokal forankring hos våre kunder i hele Norge og tilbyr også service-, konsulent- og opplæringstjenester.

Egen fagavdeling 
Rollen som kompetansehever innenfor alle former for profesjonelt renhold og hygiene er grunnleggende for Lilleborg og for å sikre en økt verdiskapning for våre kunder. Vår fagavdelin tilbyr et bredt spekter av kurs tilpasset ulike behov og bransjer, skreddersydde renholdsprogram og sikrer kompetanseheving gjennom fagbrevI tillegg tilbyr vi service-, konsulent- og opplæringstjenester gjennom vårt landsdekkende salgsapparat.

Utviklingsavdeling og laboratorium i Oslo
Hvert år bruker Lilleborg betydelige ressurser på produktutvikling initiert av nye eller endrede kundebehov, lover og krav. Vår utviklingsavdeling sikrer fremtidsrettede produkter og systemer som er tilpasset norske forhold og lokale behov.

Fabrikk på Ski
Rett utenfor utenfor Oslo ligger Lilleborgs fabrikk som er blant de mest avanserte fabrikker for produksjon av flytende vaskemidler i Europa. Fabrikken har cirka 85 ansatte og en årlig produksjon på rundt 30.000 tonn. Fabrikken er sertifisert etter internasjonale standarder for kvalitet, miljø og sikkerhet og sikrer kortreist produksjon til våre kunder i Norge.

Teknisk avdeling med spisskompetanse
Våre ingeniører og tekniske spesialister har spisskompetanse innenfor elektronikk og automasjon, noe som innebærer at vi også sikrer oppfølging av offentlige krav til tilsyn med elektriske anlegg og installasjoner.

Norsk historie
Lilleborg ble etablert i 1833 og har mer enn 180 år gammel historie.

Globalt samarbeid
Vi har utvidet vår faglige kompetanse gjennom samarbeidet med det globale selskapet Diversey som fører produktserier som Taski og Suma.

Kundesenter
Vi bistår med faglig kompetanse, hjelper deg til å ta verdiskapende valg, løse tekniske utfordringer og sikrer effektiv vareflyt.
Vårt kundesenter kan kontaktes mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 (fredag til kl. 15.30).

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå din bedrift!

Flere artikler

Scroll to Top