DekoRen+

Spesialprodukter for profesjonell vask av medisinsk flergangsutstyr og pasientsenger.

En komplett serie som dekker alle behov og maskintyper, fra effektiv vask av hardt tilsmusset gods til vask av spesielt sensitivt medisinsk utstyr. DekoRen+ serien er utviklet for norske vannkvaliteter og produsert i Norge i samarbeid med ledende fagmiljøer og maskinleverandører for å oppnå et trygt og hygienisk vaskeresultat.

Vi har lenge ønsket å jobbe frem svanemerkede produkter med den samme gode kvalitet og effektivitet som DekoRen+ er kjent for. Målet er nådd og Lilleborg har gleden av å kunne forsyne norske sykehus, sykehjem, klinikker og andre behandlingsinstitusjoner sine første svanemerkede spesialmidler for rengjøring av medisinske og dentale instrumenter og utstyr. DekoRen+ Enzym og DekoRen+ Ultra kan sammen dekke sto... Les mer

Produkt
DekoRen+ Enzym

DekoRen+ Enzym

Svanemerket og nøytralt spesialmiddel til rengjøring av medisinsk utstyr i instrumentvasker /vaskedekontaminatorer, for manuell vask, ultralydbad og bløtlegging.

Produkt
DekoRen+ Ultra

DekoRen+ Ultra

Svanemerket og effektivt dekontaminator middel for de tøffeste jobbene i spyledekontaminatorer. Sterkt alkalisk rengjøringsmiddel til ekstra tilsmusset medisinsk flergangsutstyr som bekken, urinflasker, bøtter etc. Bør ikke brukes på aluminium.

Produkt
DekoRen+ Tørr

DekoRen+ Tørr

Sikrer godt resultat ved alle vannkvaliteter. Surt skylle- og tørremiddel til bruk i vaskedekontaminatorer (instrumentvaskere) og automatiske sengevaskemaskiner. Oppnå raskere avrenning og hurtigere tørk.

Produkt
DekoRen+ Mild

DekoRen+ Mild

Effektiv i alle dekontaminatorer. Svakt alkalisk middel beregnet på maskinell vask av aller typer medisinsk flergangsutstyr i vaske- (instrumentvaskere) og spyledekontaminatorer (bekkenspylere).

Produkt
DekoRen+ Spesial

DekoRen+ Spesial

Spesielt egnet for maskinell og manuell sengevask. Svakt alkalisk rengjøringsmiddel for skånsom rengjøring av de fleste materialer. Passer for rengjøring i automatiske sengevaskere, men også egnet for manuell vask.

Artikkel
KURS: Hygiene og smitte: Personlig hygiene og institusjonshygiene

KURS: Hygiene og smitte: Personlig hygiene og institusjonshygiene

Få innsikt i viktigheten av god personlig hygiene, samt hvordan ulike typer smitte i institusjoner kan forebygges ved hjelp av gode, innarbeidede rutiner.
Lilleborg - ren og nær verdiskapning