DekoRen+

Spesialprodukter for profesjonell vask av medisinsk flergangsutstyr og pasientsenger.

En komplett serie som dekker alle behov og maskintyper, fra effektiv vask av hardt tilsmusset gods til vask av spesielt sensitivt medisinsk utstyr. DekoRen+ serien er utviklet for norske vannkvaliteter og produsert i Norge i samarbeid med ledende fagmiljøer og maskinleverandører for å oppnå et trygt og hygienisk vaskeresultat.

Produkt
DekoRen+ Enzym

DekoRen+ Enzym

Enzym er et nøytralt og skånsomt enzymbasert rengjøringsmiddel. Passer til de fleste pH-ømfintlige materialer og brukes til rengjøring av medisinske instrumenter og flergangsutstyr i vaskedekontaminator (instrumentvasker) og ultralydbad. Produktet egner seg også svært godt til manuell rengjøring og bløtlegging av sensitivt medisinsk utstyr og  passer til de fleste pH-ømfintlige materialer.

Produkt
DekoRen+ Ultra

DekoRen+ Ultra

Best resultat for hardt tilsmusset gods i spyledekontaminatorer. Sterkt alkalisk rengjøringsmiddel til ekstra tilsmusset medisinsk flergangsutstyr som bekken, urin, bøtter etc. Bør ikke brukes på aluminium.

Produkt
DekoRen+ Tørr

DekoRen+ Tørr

Sikrer godt resultat ved alle vannkvaliteter. Surt skylle- og tørremiddel til bruk i vaskedekontaminatorer (instrumentvaskere) og automatiske sengevaskemaskiner. Oppnå raskere avrenning og hurtigere tørk.

Produkt
DekoRen+ Mild

DekoRen+ Mild

Effektiv i alle dekontaminatorer. Svakt alkalisk middel beregnet på maskinell vask av aller typer medisinsk flergangsutstyr i vaske- (instrumentvaskere) og spyledekontaminatorer (bekkenspylere).

Produkt
DekoRen+ Spesial

DekoRen+ Spesial

Spesielt egnet for maskinell og manuell sengevask. Svakt alkalisk rengjøringsmiddel for skånsom rengjøring av de fleste materialer. Passer for rengjøring i automatiske sengevaskere, men også egnet for manuell vask.

Artikkel
Hygiene og smitte: Personlig hygiene og institusjonshygiene

Hygiene og smitte: Personlig hygiene og institusjonshygiene

Få innsikt i viktigheten av god personlig hygiene, samt hvordan ulike typer smitte i institusjoner kan forebygges ved hjelp av gode, innarbeidede rutiner.
Lilleborg - ren og nær verdiskapning