Stolte lilleborgere: – Det viktigste er å levere

Sander kom rett fra skolebenken til Lilleborg, med en bachelor i strategisk innkjøpsledelse fra Høyskolen Kristiania.

– Hva er dine viktigste oppgaver i Lilleborg?

– Mine viktigste oppgaver er å levere rett produkt til rett tid og rett kvalitet, og å opprettholde en bærekraftig verdikjede, svarer Sander.

Sander Hagen, Sourcing Coordinator i Lilleborg

Han legger til at kommunikasjon er en viktig del av hans jobb, både eksternt med leverandører og internt i Lilleborg. Kontakten med leverandørmarkedet og med alle avdelinger internt i Lilleborg, bidrar til å opprettholde godt samarbeid på tvers.

Både prognoser og rapporteringer inngår i stillingen, men ifølge Sander er det muligheten til å samarbeide med så mange forskjellige mennesker og et internasjonalt leverandørmarked, som gjør jobben så interessant.

I Sanders avdeling var samarbeid en suksessfaktor under pandemien. Lilleborg klarte å opprettholde en høy servicegrad (andel produkter som forlater lageret innen 3 dager) via hyppige møter for å følge opp og fordele varer på detaljnivå, igangsette egen produksjon av etanolbasert desinfeksjon, og ved å hente inn alternative varer.

– Hvordan har du opplevd å komme inn i firmaet som nyansatt?

– Det har vært en veldig bra onboardningsprosess. Å få innsikt i Lilleborg som helhet var fint. Lilleborg leverer til så mange ulike segmenter, er spredt over mange avdelinger og over hele landet, sier Sander. Jeg har fått informasjon om alle funksjoner, og hvorfor vi har dem. I tillegg er folk imøtekommende og sosiale, og jeg har lyst til å være på kontoret og ha det gøy sammen med kollegaene mine, sier han.

– Jeg er stolt av å jobbe i et firma som setter bærekraft i fokus, avslutter han.

Når Sander ikke er på jobb, trener han, spiller golf og fotball, og kjører motorsykkel. I tillegg spiller han gitar, og holder på å lære seg pianospilling.

Skrevet av: Vivi Lindahl

Foto: Privat

Flere artikler

Scroll to Top