Slik reduserer vi dine kostnader

I Lilleborg skaper vi verdi for våre kunder gjennom reduserte totalkostnader uten at det går på bekostning av et hygienisk, godt resultat!

I Lilleborg jobber vi kontinuerlig med å utvikle effektive, innovative og bærekraftige rengjøringssystemer som bidrar til et mer effektivt renhold og reduserte kostnader for deg som kunde.

Hvordan kan renholdet effektiviseres?

Ved å se på renhold som en helhet vil din bedrift kunne oppnå reduserte kostnader. I de aller fleste bedrifter er største kostnad relatert til renhold arbeidskost. Ved å effektivisere selve renholdet og i noen tilfeller endre på produktene man benytter til rengjøringen kan denne kostnaden reduseres sammen med kostnaden for vann, energi og eventuelle andre kostnader.

Verdiskapning, graf renhold, Lilleborg, Orkla.

Som grafen viser bidrar Lilleborg til å redusere totale renholdskostnader og øke verdiskapningen for deg som kunde. Tine Meieriet i Oslo og Scandic i Tromsø deler her sine erfaringer med vårt samarbeid:

Reduserte vasketiden med 10 timer i døgnet
Kunde: Tine Meieriet i Oslo

– Med Lilleborgs Climax Cipton og CIP-systemet har vi kun behov for periodisk syrevask. Det har resultert i at vi sparer 10 minutter per vask, og med 150 vask i døgnet tilsvarer det nærmere 10 timer redusert vasketitid hver dag, sier Kåre Ivar Stormoen, produksjonsleder ved Tine Meieriet Oslo. >

Reduserte tiden på skrubbing av fett og fastbrente matrester
Kunde: Scandic Ishavshotel i Tromsø

– Effektiv og god rengjøring av kjøkkenet er helt nødvendig for å sikre optimal mathygiene og gode gjesteopplevelser. Men vi må også ha fokus på å begrense mekanisk slitasje hos ansatte. Derfor valgte vi å teste ut bløtleggingskonseptet fra Lilleborg. Det har spart oss for mye tid og krefter, sier Andreas Mikkelsen, kjøkkensjef på Scandic Ishavshotel i Tromsø. >

Reduser kostnader med opp til 30 %

Reduserer man rengjøringstiden, så vil man også redusere vann- og energikostnadene tilsvarende. Resultatet er mer tid til å konsentrere seg om andre oppgaver som økt kapasitet til produksjon. Med andre ord; effektivt renhold gir økt verdiskapning og bedre resultat på bunnlinja.

Økt mattrygghet og redusert driftskostnad – er det mulig? >