Systemer

Vi skaper verdi for våre kunder gjennom systemer som er kostnadseffektive og som sikrer god brukeropplevelse.

System
EnduroPower

EnduroPower

EnduroPower har sterkere fuktevne og fjerner smusset raskere enn tradisjonelt skum. Resultatet er en overlegen rengjøringseffekt og reduserte kostnader med opptil 30 %!

System
Brønnbåt

Brønnbåt

Riktige produkter som sikrer et effektivt og hygienisk resultat.

System
Intellidose

Intellidose

Intellidose er et elektronisk doseringssytem for Swingo gulvvaskemaskiner. Det medvirker til å oppnå et vedvarende godt resultat, gir kontroll med forbruket og gjør det enklere å betjene og vedlikeholde maskinen.

System
SmartDose

SmartDose

En innovativ lukket doseringsløsning for blanding av konsentrert kjemi. Det er nøyaktig, enkelt og sikkert for brukeren og oppnår høy HMS-score.
Smart pumpeteknologi med ikonbaserte instruksjoner for riktig dosering gir optimal kostandskontroll og krever minimal brukeropplæring.

System
SURE®

SURE®

SURE® en serie miljømerkede og Cradle to Cradle sertifiserte rengjøringsmidler. Produktene er effektive og har utmerket HMS-profil og er laget av fornybare, plantebaserte og 100% biologisk nedbrytbare råvarer.

Med kraft fra naturen!

System
Uniq Duotex Mikrofiber

Uniq Duotex Mikrofiber

Svanemerkede kvalitetsmopper i rødt og blått.
Uniq Duotex mikrofibermopper er satt sammen av doble lag, 100% splittet mikrofiber. De er tilvirket med damp fremfor ved bruk av kjemikalier og er laget av nøye utvalgte materialer. Den unike produksjonsprosessen gir høy kvalitet og en klasse A når det gjelder utslipp. Et forsterket mellomlag sørger for høy sliteevne og vi garanterer minimum 500 vask.

Systemer til kjøkken

Systemer for tøyvask

Dispensersystemer for personlig hygiene

Infeksjonskontroll