Systemer

Vi skaper verdi for våre kunder gjennom systemer som er kostnadseffektive og som sikrer god brukeropplevelse.

System

Americo

Taski Americo gulvpads er en komplett serie bærekraftige gulvpads som dekker dine behov for renhold og vedlikehold på alle gulvtyper.

System
Clax Magic

Clax Magic

En spesialdesignet produktserie til å fjerne vanskelige flekker fra tekstiler. Serien består av fire produkter som komplementerer hverandre. Produktene er brukervennlige, effektive og Lilleborgs flekkfjerningsguide gjør det enkelt å velge riktig produkt til de forskjellige flekktypene. Produktene er enkle i bruk, og ved å redusere behovet for omvask hjelper Clax Magic deg med å forlenge levetiden til dine tekstiler og spare tid.

System

DekoRen+

En komplett serie som dekker alle behov og maskintyper, fra effektiv vask av hardt tilsmusset gods til vask av spesielt sensitivt medisinsk utstyr. DekoRen+ serien er utviklet for norske vannkvaliteter og produsert i Norge i samarbeid med ledende fagmiljøer og maskinleverandører for å oppnå et trygt og hygienisk vaskeresultat.

System

Soft Care Safe

Alle produktene er uten farge og parfyme og har luft- og bakterietett doseringsventil. Produktene er tydelig fargekodet for å sikre korrekt bruk.

System
EnduroPower

EnduroPower

EnduroPower har sterkere fuktevne og fjerner smusset raskere enn tradisjonelt skum. Resultatet er en overlegen rengjøringseffekt og reduserte kostnader med opptil 30 %!

System
Intellidose

Intellidose

Intellidose er et elektronisk doseringssytem for Swingo gulvvaskemaskiner. Det medvirker til å oppnå et vedvarende godt resultat, gir kontroll med forbruket og gjør det enklere å betjene og vedlikeholde maskinen.

System
Lensitil

Lensitil

Skånsomme vaskemidler til både manuell og automatisk vask av alle typer kjøretøy.

System
OMO Profesjonell

OMO Profesjonell

Du har muligheten til å tilpasse produktene etter dine behov. Ettersom systemet er knyttet opp mot et automatisk doseringssystem får du riktig dosering hver gang. Serien består av midler til hovedvask, finvask, blekemiddel, tøymykner og et eget spesialmiddel for vask av mikrofiber.

System
SmartDose

SmartDose

En innovativ lukket doseringsløsning for blanding av konsentrert kjemi. Den setter en ny standard i markedet når det kommer til nøyaktighet, enkelhet og sikkerhet for brukeren og er derfor veldig HMS vennlig. Smart pumpeteknologi med ikonbaserte instruksjoner for nøyaktig dosering gir optimal kostandskontroll og krever minimal brukeropplæring.

System

Soft Care Line

System

Soft Care Sensations

Soft Care Sensations gir deg nå muligheten til å designe ditt eget deksel tilpasset nytt eller eksisterende design på ditt baderom. Ta kontakt med oss på 815 36 000 for mer informasjon.

System

Soft Care Tex

- Hurtig håndvask der du ønsker det, når du ønsker det!
- Effektiv håndvask der vann ikke er tilgjengelig.
- Skånsom for huden.
- Forbedret håndhygiene gjennom økt antall håndvask.

System

Suma D-Serien

Suma D-serien tilbyr komplette løsninger og dekker alle behov innen kjøkkenrenhold. Effektive spesialtilpassede produkter dekker alle områder på et kjøkken; håndoppvask, daglig rengjøring, grovrengjøring, desinfeksjon, ovnsrens, avkalking, glasspuss og stålglans. Flere av produktene kommer på hendige 2-liters kanner med doseringskapsler eller spray, avhengig av bruksområde. Sammen utgjør produktene og utstyret et totalsystem.

System
Suma DiveEasy

Suma DiveEasy

Enkel, Trygg og Bærekraftig rengjøring av hardt tilsmusset kjøkkenutstyr og redskaper. Karbon, fastbrente matrester og fett forsvinner uten slitsom tids- og kostnadskrevende skrubbing.

System
Suma Divermite

Suma Divermite

System

Suma Revoflow

Systemet består av maskinoppvaskmiddel i pulver og flytende tørremiddel. Dette systemet er helt lukket og veggmontert, samtidig som det er meget trygt og brukervennlig. Alle Suma Revoflow produktene er svanemerket.

System

Suma SafePack

Systemet er fullstendig lukket, med koplinger som både hindrer kontakt med kjemien og hindrer bruk av feil produkt (fargekoding og fysisk koding av kopling). Systemet gir også betydelig mindre avfall, både med tanke på vekt og volum. Så enkelt og sikkert at det gjør maskinoppvask til en lek! Alle produktene er svanemerket.

System
Suma Total

Suma Total

Systemet består av maskinoppvaskprodukter som doseres automatisk med lukkede og stabile doseringssystemer. Dette gir mindre behov for opplæring for de ansatte, minst mulig driftsstans som følge av feil, mindre avfall og ikke minst lavere brukspris og totalkostnader.

System
Twister

Twister

TASKI Twister™ systemet rengjør og polerer gulvet i samme operasjon. Selv nedslitte gulv, som er vanskelige å rengjøre, kan enkelt renoveres til en høy standard og vedlikeholdes gjennom det daglige renholdet.

System
Uniq Duotex Mikrofiber

Uniq Duotex Mikrofiber

Vi leverer et bredt spekter mikrofibermopper og kluter av ypperste kvalitet.