NS-INSTA 800:2018

Få en grundig innføring i hva NS-INSTA 800 er, hvorfor det er utviklet og hva det brukes til

 

Mål
Å gi en grundig innføring i NS-INSTA 800; forstå hva det er, hvorfor det er utviklet og hva det brukes til. Videre skal kursdeltakere få en forståelse for de ulike definisjonene og begreper, samt hovedprinsipper. Hva skal til for å implementere dette til egen virksomhet – også i tilfeller hvor renholdet er satt ut til en tredjepart.

Målgruppe
Alle de som ønsker å bli bedre kjent med NS-INSTA 800. Kurset er beregnet på de som administrerer renholdsansvarlige, samt de som arbeider med renhold daglig. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Kursinnhold
›   Innføring i NS-INSTA 800: Hovedprinsipper/oppbygging, begreper og prosesser.
›   Standardens bruksområder: Renhold og omfanget for regelmessig renhold. Hvordan skal man benytte NS-INSTA 800?
›   Kvalitetsprofiler: Gjennomgang av systemets kvalitetsnivåer og hva som passe til ulike typer virksomheter.
›   Kontroll av renholdskvalitet: Visuell bedømmelse av rengjøringskvalitet, inklusive håndtering av spesielle forhold. Hvordan gå kontroller – fremgangsmåte. Planlegging, dokumentasjon av kontroller og rapportering,            samt objektive målinger med instrumenter.
›   Befaring: Praktisk befaring i ulike romgrupper. Teorien blir satt ut i praksis.
›   Avsluttende prøve: Hva har vi lært? Prøven vil bli gjennomgått avslutningsvis og det vil være rom for å ta opp det som eventuelt er vanskelig.
›   Kursbevis: Etter endt kurs vil alle deltakere motta kursbevis per post.

Varighet
Kurset avholdes med jevne mellomrom i Lilleborg sine lokaler, da som heldagskurs. Ut over dette kan kurset avholdes på forespørsel i hele landet og skreddersys etter kunden ønske, da med varighet fra 1 til 6 timer.

Økt kompetanse gir inspirasjon og skaper trivsel. Lilleborg tilbyr flere kurs innen renhold og hygiene. Besøk vår side for kurs og kompetanse for mer informasjon eller se vår kurskatalog.

Scroll to Top