Suma DiveEasy

Enkelt, trygt og bærekraftig

Enkel, Trygg og Bærekraftig rengjøring av hardt tilsmusset kjøkkenutstyr og redskaper. Karbon, fastbrente matrester og fett forsvinner uten slitsom tids- og kostnadskrevende skrubbing.

ENKELT

  • Rengjør alt skittent kjøkkenutstyr: stekeovn stativer, filtre,gryter og panner, stekeformer, skuffer og annet kjøkkenutstyr.
  • Regelmessig bruk fjerner fett og matrester og hindrer karbonoppbygging.
  • Produktløsningen løsner vanskelig smuss kun ved bløtlegging som gir spart arbeidskraft.
  • Sparte kostnader som følge av redusert behov for innkjøp av nytt utstyr.
  • Mobilt og fleksibelt kar; flyttes lett og krever ikke elektrisk tilkobling.

TRYGT

  • Økt hygiene; fastbrent fett og smuss vaskes helt bort.
  • Uttagbar skuff i karet for sikker plassering og fjerning av utstyr; mindre kontakt med kjemien.
  • Produktet er skånsomt mot de fleste metaller, inkludert aluminium.
  • Karet er utstyrt med et lokk for ekstra sikkerhet og hygiene.
  • Ingen fare for skålding da produktet blandes ut i kaldt vann.

BÆREKRAFTIG

  • Romtemperert vann fra springen brukes, ingen behov for oppvarming.
  • Produkt- og vannbesparelse; gjenbrukbar produktløsning som varer opp til fire uker.
  • Økt holdbarhet for kjøkkenutstyret; mer skånsom rengjøring og mindre slitasje.

– Bløtleggingskonseptet fra Lilleborg har spart oss for mye tid og krefter, sier Andreas Mikkelsen, kjøkkensjef på Scandic Ishavshotel i Tromsø.

–  På vårt kjøkken har vi brukt forholdsvis mye ressurser hver dag på å skrubbe utstyr dekket med fett og fastbrente matrester. Det tar mye tid, og ansatte utsettes for mange gjentagende bevegelser som kan gi slitasjeskader og betennelser. Vi var derfor veldig spente på å teste ut det nye bløtleggingskonseptet fra Lilleborg, forteller Andreas Mikkelsen, kjøkkensjef på Scandic Ishavshotel i Tromsø.Les mer

“Hygienen på oppvaskrommet ble mye bedre etter at vi tok i bruk Suma DiveEasy. Nå får vi bort all smuss, og unngår bakterievekst på ferdig vasket og lagret gods. Suma DiveEasy har også endret hverdagen for de ansatte. Vi sparer 3 – 3,5 timer arbeid hver uke og unngår arbeideslitasje ved at de slipper masse manuell skrubbing.”
- Jonas Sellfors Canteen Leader, COOR - Aker Solutions