Intellidose

Et automatisk doseringssytem for TASKI Swingo gulvaskemaskiner.

Intellidose er et elektronisk doseringssytem for Swingo gulvvaskemaskiner. Det medvirker til å oppnå et vedvarende godt resultat, gir kontroll med forbruket og gjør det enklere å betjene og vedlikeholde maskinen.

Miljømessige fordeler

Intellidose gir redusert forbruk av rengjøringsmidler og emballasje. Rentvannstanken i maskinen fylles kun med rent vann. Ved tømming og vedlikehold slippes ikke kjemi ut i avløpet.

Alltid godt rengjøringsresultat

Intellidose sikrer riktig dosering til enhver tid. Risikoen for feildosering og bruk av feil produkt reduseres til et minimum. Det gir et vedvarende godt rengjøringsresultat og hindrer eventuelle skader på gulvbelegget ved overdosering eller bruk av feil produkt.

Kontroll med forbruk og kostnader

Systemet garanterer nøyaktig dosering hele tiden. Overdosering av renholdsmiddel er med Intellidose historie! Forbruket og kostnadene blir dermed mer forutsigbare. Med Intellidose er det også mulig for å forhåndsinnstille doseringsmengden på ønsket nivå.

 

Enkel og sikker bruk

Intellidose er enkel å betjene og det er enkelt å bytte pose. Bruk av lukkede poser hindrer at operatøren kommer i kontakt med renholdsmidler. Daglig håndtering av tunge kanner er ikke lenger nødvendig.

 

 

Utvalgte produkter: intellidose

Taski Jontec Forward Free ID

Varenr: 100857910 EPD: 4404919 Pakn: 2x1,5liter

Beskrivelse

Miljømerket middel som er utviklet for grovrengjøring av ubehandlede gulv som tåler vann. Til bruk i IntelliDose doseringssystem som sikrer korrekt dosering i TASKI Swingo gulvaskemaskiner.

Taski Jontec Tensol Free ID

Varenr: 100883796 EPD: 4402459 Pakn: 2x1,5liter

Beskrivelse

Nøytralt middel til rensing og polering av polish. Bygger ikke under bruk. Legger igjen en beskyttende film. Brukes i IntelliDose doseringssystem som sikrer korrekt dosering i TASKI gulvaskemaskiner.

Taski Jontec 300 Free ID

Varenr: 7516872 EPD: 2054989 Pakn: 2x1,5liter

Beskrivelse

Svanemerket middel til daglig rengjøring av alle typer gulv som tåler vann, uten farge og parfyme. Til bruk i IntelliDose doseringssystem som sikrer korrekt dosering i TASKI Swingo gulvaskemaskiner.

Taski Swingo 2100 Micro m/padholder & Intellidose

Varenr: 7523420KIP Pakn: 1x1stk

Beskrivelse

En revolusjon innen små sitte-på maskiner. Maskinen uovertruffen ytelse i sitt segment, har et avansert design og byr på intelligente totalløsninger. Leveres med padholder og Intellidose. For ytterligere maskininformasjon se vedlagt PDF.

Taski Swingo 2500 M/Intellidose

Varenr: 7336 Pakn: 1x1stk

Beskrivelse

Batteridrevet sitte-på maskin. For mellomstore og store flater. Kompakt størrelse, effektiv i bruk og høy ytelse. Lettkjørt og enkel i bruk. Inkluderer Intellidose. For ytterligere maskininformasjon se vedlagt PDF.

Taski Swingo 2100 Micro m/børste & Intellidose

Varenr: 7523420KIB Pakn: 1x1stk

Beskrivelse

En revolusjon innen små sitte-på maskiner. Maskinen uovertruffen ytelse i sitt segment, har et avansert design og byr på intelligente totalløsninger. Leveres med børster og Intellidose. For ytterligere maskininformasjon se vedlagt PDF.