Catering

Webinar – Trygg mat

Kurset passer både for personell som drifter spisesteder, eller jobber med mat på institusjoner, storkjøkken, serveringssteder, kiosker og gatekjøkken (HORECA).

Informasjon

Vi ser på tema som:

Personlig hygiene
Renhold og desinfeksjon
Renhold generelt
Oppvaskmaskin
IK-Mat med HACCP
HMS og sikker bruk av produkter

Vi legger også vekt på tips og råd fra Folkehelseinstituttet, og de forhåndsregler som en må ta innenfor smitte- og smittevern for Koronaviruset.

Pris:
1490,- for første deltaker
990,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted.

EarlyBird-tilbud til 01.08.2020. Pris: 900,- pp

Påmeldingen er bindende, men endringer i navn er mulig mot en kostnad på kroner 400,-.
Vi begrenser antall plasser.

Kursbevis og materiellet vi presenterer oversendes etter gjennomført kurs.

Kontakt oss om dere ønsker kursing på arbeidsplassen, eller intern opplæring på Web.
Fint om henvendelsene rettes til vårt kundesenter på: kundeservice@lilleborg.no
Om det er tekniske ting med påmeldingen setter vi pris på at dere også henvender dere hit, eller ringer 815 36 000.

Kurset gjennomføres via Teams, og du kan koble deg opp både via PC, nettbrett eller telefon.

Velkommen til en annerledes kursopplevelse!

Dato

Tir 1. september 10:00 - 13:00

Pris

1490,- pr.pers.

Kursholder

Guri Kvam

Guri Kvam

Fagsjef hygiene og mattrygghet - Kurs og kompetanse