Riktig valg av renholdsmidler i næringsmiddelindustrien

Velkommen til webkurs for å styrke fagkompetanse og sikre trygg mat.

Informasjon

Lilleborg legger stor vekt på å bidra til å løfte fagkunnskapen i næringsmiddelindustrien. Etter kurset skal deltagerne forstå prinsippene for valg av riktig renholds- og desinfeksjonsmidler ut fra hvilken smusstype som skal fjernes. De skal også kunne se dette i sammenheng med hvilke innsatsfaktorer som kan benyttes og hvilke typer overflater som skal rengjøres. 

Kurset anbefales for:

  • Renholdsledere/teamledere
  • Kvalitetsansvarlige
  • Innkjøp/teknisk ansvarlig

Agenda for kurset:

  • Avgjørende faktorer for valg av riktig renholds- og desinfeksjonsmidler
  • Funksjonen til renholds- og desinfeksjonsmidlene
  • Grunnprinsippene for hvilke renholds- og desinfeksjonsmidler som anbefales for ulike typer smuss og mikroorganismer

Dato: 20.05.2021
Klokka: 09.00-10.45
Påmeldingsfrist: 18.05.2021 

Pris:

1 890,- pr deltager.  

Påmeldingen er bindende. 
Vi begrenser antall plasser. 

Webkurset gjennomføres med pauser, og muligheten til å stille spørsmål.
Kurset inkluderer kursbevis som oversendes elektronisk. 

Kontakt oss om dere ønsker kursing på arbeidsplassen, eller intern opplæring på Web.
Fint om henvendelsene rettes til vårt kundesenter på: kundeservice@lilleborg.no
Om det er tekniske ting med påmeldingen setter vi pris på at dere også henvender dere hit, eller ringer 815 36 000. 

Kurset gjennomføres via Teams, og du kan koble deg opp både via PC, nettbrett eller telefon.  

Dato

Tor 20. mai 09:00 - 10:45

Sted

Webkurs

Pris

1890,- pr.pers. Påmeldingen er bindende. Vi begrenser antall plasser.

Påmeldingsfrist

Tir 18. mai

Kursholder

Siv Elin Ulfsnes

Rådgiver og salg EPT - Kurs og kompetanse