Kurs i Trygg mat (nettbasert)

Vi i Lilleborg har gleden av å invitere kunder og samarbeidspartnere til vårt fagseminar for alle virksomheter med matlaging og servering. Fagseminaret vil være av interesse for alle som arbeider med næringsmidler, som har opplærings- og/eller IK-mat ansvar.

Informasjon

Kurset passer både for personell som drifter spisesteder, eller jobber med mat på institusjoner, storkjøkken, serveringssteder, kiosker og gatekjøkken (HOREKA).

Vi legger også vekt på tips og råd fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Lenke til kurset sendes ut forkant av kurset.

Tema:

  • Personlig hygiene
  • Renhold og desinfeksjon
  • Renhold generelt
  • Oppvaskmaskin
  • IK-Mat med HACCP
  • HMS og sikker bruk av produkter

Pris:

Pris pr deltaker: 990,- for første deltaker, 890,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted.

Påmeldingsfrist: 02.06.22. Påmeldingen er bindende

Endringer i navn er mulig mot en kostnad på kroner 400,-.

Påmelding gjøres via www.Lilleborg.no under fanen kompetanse og kurs

Kursholder: Guri Kvam, telefon 916 15 115, epost: guri.kvam@lilleborg.no

Dato

Man 13. juni 12:00 - 15:00

Pris

990,- pr.pers. 990,- for første deltaker, 890,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted. Endringer i navn er mulig mot en kostnad på kroner 400,-.

Påmeldingsfrist

Tor 2. juni

Kursholder

Guri Kvam

Guri Kvam

Fagsjef hygiene og mattrygghet - Kurs og kompetanse