Kurs i trygg mat

Vi i Lilleborg har gleden av å invitere kunder og samarbeidspartnere til vårt fagseminar innen aller type serveringssteder. Fagseminaret vil være av interesse for alle som arbeider med næringsmidler eller som har opplærings- og/eller IK-mat ansvar.

Informasjon

Kurset passer både for personell som drifter spisesteder, eller jobber med mat på institusjoner, storkjøkken, serveringssteder, kiosker og gatekjøkken (HOREKA).

Vi legger også vekt på tips og råd fra Folkehelseinstituttet, og de forhåndsregler som en må ta innenfor smitte- og smittevern for Koronaviruset.

Lenke til kurset sendes ut forkant av kurset.

Vi ser på tema som:

  • Personlig hygiene
  • Renhold og desinfeksjon
  • Renhold generelt
  • Oppvaskmaskin
  • IK-Mat med HACCP
  • HMS og sikker bruk av produkter

Du kobler deg opp via en nettleser på nettbrett, PC eller telefon.

Pris pr deltaker: 990,- for første deltaker, 890,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted. Påmeldingen er bindende, men endringer i navn er mulig mot en kostnad på kroner 400,- er mulig.

Dato

Tir 2. november 11:30 - 15:00

Sted

Lilleborgs lokaler i Oslo

Strømsveien 344
Oslo

Pris

990,- pr.pers. 890,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted. Påmeldingen er bindende Endringer i navn er mulig mot en kostnad på kroner 400,- er mulig.

Påmeldingsfrist

Man 25. oktober

Kursholder

Guri Kvam

Guri Kvam

Fagsjef hygiene og mattrygghet - Kurs og kompetanse