Informasjon
Kurset passer for alle som jobber med HACCP og for de som er ansvarlige for rutiner som skal redusere smitte og vekst av matbårne mikroorganismer. Dette inkluderer kvalitetsledere, renholdspersonell og teknisk personell.
Mål:
Deltakerne skal få mer kunnskap om hygienisk design og bedre forståelse for hvorfor dette er viktig. Vi ser på hvordan riktig eller feil hygienisk design kan påvirke produksjonen av trygg mat, renholdskostnader, utstyrets levetid og andre langsiktige bærekraftsmål.
Vi ser på tema som:
- De juridiske forpliktelsene
- Hvorfor jobbe med hygienisk design
- Prinsipper for hygienisk design
- Biofilm og overlevelsesstrategi
- Hygienisk design – 9 prinsipper
- Kontroll og verifisering
- Planlegging, innkjøp og innsetting av utstyr – ulike fallgruver
Dato: 3.2.2021
Klokka: 09.00-11.30
Påmeldingsfrist: 29.01.2021
Pris:
2290,- for første deltaker fra hvert arbeidssted.
1590,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted.
Påmeldingen er bindende.
Vi begrenser antall plasser.
Kursbevis oversendes etter gjennomført kurs.
Kontakt oss om dere ønsker kursing på arbeidsplassen, eller intern opplæring på Web.
Fint om henvendelsene rettes til vårt kundesenter på: kundeservice@lilleborg.no.
Om det er tekniske ting med påmeldingen setter vi pris på at dere også henvender dere hit, eller ringer 815 36 000.
Kurset gjennomføres via Teams, og du kan koble deg opp både via PC, nettbrett eller telefon.