Hygienisk design for næringsmiddelindustrien

Velkommen til webkurs innen hygienisk design for næringsmiddelindustrien.

Informasjon

Kurset passer for alle som jobber med HACCP og for de som er ansvarlige for rutiner som skal redusere smitte og vekst av matbårne mikroorganismer. Dette inkluderer kvalitetsledere, renholdspersonell og teknisk personell. 

Mål:

Deltakerne skal få mer kunnskap om hygienisk design og bedre forståelse for hvorfor dette er viktig. Vi ser på hvordan riktig eller feil hygienisk design kan påvirke produksjonen av trygg mat, renholdskostnader, utstyrets levetid og andre langsiktige bærekraftsmål.  

Vi ser på tema som: 

  • De juridiske forpliktelsene 
  • Hvorfor jobbe med hygienisk design 
  • Hva er hygienisk design 
  • Hygienisk design – 9 prinsipper 
  • Planlegging, innkjøp og innsetting av utstyr – ulike fallgruver  

Dato: 20.09.2021 
Klokka: 09.00-12.00 
Påmeldingsfrist: 16.09.2021 

Pris:

2290,- for første deltaker fra hvert arbeidssted. 
1590,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted. 

Påmeldingen er bindende. 
Vi begrenser antall plasser. 

Kursbevis oversendes etter gjennomført kurs. 

Kontakt oss om dere ønsker kursing på arbeidsplassen, eller intern opplæring på Web.
Fint om henvendelsene rettes til vårt kundesenter på: kundeservice@lilleborg.no. 
Om det er tekniske ting med påmeldingen setter vi pris på at dere også henvender dere hit, eller ringer 815 36 000. 

Kurset gjennomføres via Teams, og du kan koble deg opp både via PC, nettbrett eller telefon.  

Dato

Man 20. september 09:00 - 12:00

Sted

Webkurs

Pris

2290,- pr.pers. 1590,- for øvrige deltakere fra samme arbeidssted. Bindende påmelding.

Påmeldingsfrist

Tor 16. september

Kursholder

Siv Elin Ulfsnes

Rådgiver og salg EPT - Kurs og kompetanse