Hygiene i fokus i fiskeindustrien, Gardermoen

Vi inviterer til interessante, lærerike og ikke minst sosiale fagdager med Lilleborg og aktuelle foredragsholdere!

Informasjon

Fagdagene gir deg faglig påfyll rundt effektivisering av produksjonsrenhold, kunnskap om korrekt prøvetaking og hvordan man kan forebygge utbrudd av Listeria. I tillegg får du et innblikk om hvordan fremtiden kan se ut med digitale løsninger. Fagdagene legger vekt på å øke tryggheten rundt matsikkerhet og gi inspirasjon til effektivisering av renholdet.

Vi har fått med oss faglig sterke foredragsholdere og ser frem til to flotte dager med gode samtaler, diskusjoner og sosialt samvær.

 

Program dag 1

12:00 - 13:00

Lunsj

12:00 - 13:00

Hva er, og hvordan utføre et effektivt og riktig renhold i produksjonslokalet

Bjørn Bakken Olsen, Teamleder EPT & Key Account Manager Næringsmiddelindustri og Frode Høybråten, Salgskonsulent/ Pølsemakermester, Lilleborg

 

14:00 - 14:50

Belegg, vasketemperatur, vanntrykk - det blir jo aldri rent!

Bjørn Bakken Olsen, Teamleder EPT & Key Account Manager Næringsmiddelindustri og Frode Høybråten, Salgskonsulent/ Pølsemakermester, Lilleborg

15:00 - 15:50

Listeria- hvorfor danner de biofilm og hvordan kan vi forhindre det

Live L. Nesse, Seniorforsker for Mattrygghet ved Veterinærhøyskolen i Oslo

 

15:50 - 16:15

Pausemat med litt kaffe og slabberas

16:15 - 17:00

Kan feil bruk av desinfeksjon og antibiotika ha uønsket effekt?

Live L. Nesse, Seniorforsker for Mattrygghet ved Veterinærhøyskolen i Oslo

 

17:00 - 17:50

Listeria-regelverket, fra paragraf til praktisk bruk

Åsne Sangolt, Seniorrådgiver Mattilsynet, hovedkontoret, seksjon for sjømat i Bergen

 

19:30

Middag og hyggelig samvær

Program dag 1

09:00 - 09:40

Hvordan kan vi utføre prøvetakingen mest effektivt og korrekt?

Anne Kristin Gussiås, Fagansvarlig Mikrobiologi ved Kystlab Prebio i Molde

09:50 - 10:50

Er du klar for den digitale fremtiden? Hygieneresultatene og HACCP bare et klikk unna!

Søren Hilligsøe, Country Manager, eSmiley Denmark

 

11:00 - 1200

Oppsummering, spørsmål og diskusjon

12:00 - 13:00

Lunsj og hjemreise

Dato

25. - 26. oktober

Sted

Scandic Gardermoen, Gardermoen Næringspark

Jessheimvegen 467,

Pris

4990,- pr.pers. Dette inkluderer; alle foredrag, overnatting, lunsj og middag.

Påmeldingsfrist

Ons 20. september

Kontaktperson

Ina Havrevold

- Kurs og kompetanse