Renhold i alle bransjer

Bransje
Faghandel

Faghandel

Lilleborg utvikler, produserer og markedsfører merkevarer innen vaskemidler og hygieneprodukter i stor forpakning til salg gjennom faghandel og grossister i Norge. Vår kunnskap om god butikkdrift i kombinasjon med styrken i våre merkevarer, bidrar til å gi våre kunder økt kompetanse, bedre kampanjer, lønnsom kategorivekst og gode salgsresultater.

Bransje
Fisk og havbruk

Fisk og havbruk

Renhold i fiskeindustrien krever rengjøringsmidler som gjør jobben like bra i kalde som i varme temperaturer. I Lilleborg utvikler vi innovative produkter og systemer som oppfyller alle krav, sikrer god hygiene, øker produksjonstiden og reduserer rengjøringstiden.

Bransje
Hotell, restaurant og catering

Hotell, restaurant og catering

I Lilleborg vil våre rengjøringsløsninger sikre at dine gjester får innfridd sine forventninger om at maten de spiser er trygg, at fasilitetene er godt renholdt og at sengen de sover i er ren. Vi har fokus på å skape verdi gjennom effektive løsninger som reduserer dine totalkostnader for renhold.

Bransje
Kurs og kompetanse

Kurs og kompetanse

Rollen som kompetansehever innenfor alle former for profesjonelt renhold og hygiene har alltid vært grunnleggende for Lilleborg. Vår fagavdeling tilbyr et bredt spekter av kurs/fagdager, skreddersydde renholdsprogram og kompetanseheving gjennom fagbrev. Tid, sted og innhold for kursene kan tilpasses deg som kunde etter behov, beliggenhet og bransje.

Bransje
Mat- og drikkevareindustrien

Mat- og drikkevareindustrien

Godt renhold i mat- og drikkevareindustrien er nødvendig for å unngå smitte og kontaminering i produksjonen. I Lilleborg jobber vi kontinuerlig med å utvikle produkter og systemer som effektiviserer renholdet og reduserer forbruk av tid, vann, energi og rengjøringsmidler uten at det går på bekostning av et hygienisk og rent resultat.

Bransje
Offentlig sektor

Offentlig sektor

Lilleborg er en foretrukken underleverandør av produkter, maskiner og hygienesystemer for renhold i offentlig sektor. For blant annet sykehus, skoler, barnehager, idrettshaller, forsvaret og kommuner, bidrar vi til et godt og bærekraftig renhold i henhold til gjeldende forskrifter og regelverk.

Bransje
Rengjøringsbyrå

Rengjøringsbyrå

Enten du trenger mopper, miljømerket kjemi eller rengjøringsmaskiner, kan vi som totalleverandør tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. I Lilleborg skreddersyr vi konsepter tilpasset ditt rengjøringsbyrå slik at det blir enklere å oppnå økt lønnsomhet på kontrakten, et mer effektivt renhold og godt resultatet.

Bransje
Vaskeri

Vaskeri

Lilleborg bidrar til at du som driver med profesjonell vask av tekstiler oppnår overlegent vaskeresultat og god totaløkonomi. Vi tilbyr Norges mest driftssikre doseringssystemer og sikrer økt verdiskapning for deg som kunde ved å redusere forbruk av vann, energi og kjemi med bærekraftige vaskeprosesser.