Møt oss på Aqua Nor 2023

Slå av en prat og hør om våre renholdssystemer og produkter til havbruksnæringen. Velkommen til hall B, stand B-251.

Havbruksnæringens viktigste møteplass

Aqua Nor er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende i Trondheim Spektrum. Les mer.

Vi gleder oss til å møte deg på Aqua Nor, og fortelle mer om følgende renholdssystemer- og produkter til havbruksnæringen:

EnduroPower – Opptil 30 % reduserte renholdskostnader

EnduroPower fra Lilleborg er skumgelprodukter med unike fordeler.

Teknologien kombinerer fordelene til både skum og gel, og presterer bedre enn tradisjonelle skum i bruk. Kombinerer du EnduroPower-produktene med ny renholdsmetode kan du redusere rengjøringstiden, vann og energi uten at det går på bekostning av hygienen. Les mer.

 

Lavtrykksanlegg fra Lilleborg

Lavtrykksanlegg fra Lilleborg er bygget for å gi renholdsoperatørene riktig mengde vann med riktig trykk under arbeidet.

Tester viser at lavtrykk har størst kapasitet (vannmengde) og lavest temperaturfall når man øker avstanden til overflaten. I tillegg får man også høyt vanntrykk på overflaten, størst spyleareal på objektet, best rengjøringseffekt og lavest aerosoldannelse. Med lavtrykkanlegg fra Lilleborg kan du dermed redusere rengjøringstiden betydelig. Les mer.

 

Virkon AQUATIC 

Virkon AQUATIC er effektiv mot de mest kjente fiskepatogener

Et bredspektret desinfeksjonsmiddel godkjent til bruk i akvakultur.Til bruk på blant annet overflater og utsyr, produktet er skånsom i bruk og kan brukes med flere påføringsmetoder. Effektiv mot de mest kjente fiskepatogener inkludert ILA og IPN/PD virus, og er testet hos uavhengige laboratorier. Les mer.

 

Renholdsrevisjon fra Lilleborg 

Våre dyktige konsulenter tilpasser revisjonen etter dine behov.

Hygienearbeid handler om å ha oversikt og kontroll over alle grunnforutsetningene. Og revisjon er derfor nyttig for bl. a. bedrifter som ønsker å avdekke muligheter for effektivisering, ønsker dokumentasjon fra nøytral tredjepart eller har krevende prosjekter. Les mer.

 

Har du spørsmål eller er interessert i lære mer kan du kontakte en av Lilleborgs konsulenter på stand B-251.

Vi sees på Aqua Nor!