Taski Aero 3500 – Markedets største og raskeste støvsuger

 

Taski Aero 3500 setter en ny standard for støvsuging på store områder. Den støvsuger enkelt både harde flater og tepper. I tillegg har den en enkel feiefunksjon for noe større smuss. At dette også er en sitte-på maskin gjør den unik innen støvsuging.

Filtrering av ypperste kvalitet kombinert med lavt støy nivå (Taski’s «hviskepatent») for å sikre minst mulig forstyrrelse av omgivelsene.

Taski Aero 3500 har en arbeidsbredde på 60 cm og arbeidshastighet på 5,5 km/t. Dette gir opptil 3 575 m² støvsuging i timen. Maskinen er kompakt og smal slik at den kommer greit gjennom dører og trange passasjer. På områder hvor maskinen ikke kommer til brukes det medfølgende håndverktøyet for manuell støvsuging. Som tillegg kan Taski Aero 3500 leveres med utstyrsholder slik at man enkelt kan frakte mopper, skaft og annet lignende skulle ønske å ha med.

For ytterligere informasjon se produktsiden eller se presentasjonsfilm.