Utendørs vårrengjøring høyt og lavt med Lilleborg

Ryddig gårdsplass og skinnende rene vinduer

Vi er inne i lysere tider og alt som har ligget skjult i vintermørket og under snø og is kommer nå til syne. I den sammenhengen ønsker vi å dele et par produkter som vil være svært effektive når man skal gjøre utendørs renhold.

På bakkenivå anbefales vår feiemaskin Fimap FSR. Her kan man velge mellom en variant med batterier eller en hybrid feiemaskin som kombinerer batteri med bensinmotor. Batterimodellen har batterier med kapasitet på 4 timer. Hybridmodellen lader batteriene mens den kjører på bensin. Det gir opptil 7,5 timer kontinuerlig renhold med kun 3,5 liter bensin. Begge maskinene kan brukes både inne (må kjøres på batteri inne) og ute. Dermed er det ingen grunn til at smuss etter vinteren skal bli liggende på parkeringsplassen, gårdsplassen, på lagerområdet eller i garasjen. Med en Fimap FSR blir du raskt og trygt kvitt alt skjemmende smuss mens du sitter bekvemt på maskinen som gjør jobben i en fei.

For renhold lenger opp i høyden og spesielt for vinduer, anbefaler vi Unger Hydro Power Ultra! Renholdet foregår i én operasjon ved at vinduet/fasaden påføres med rent vann og skrubbes med børsten. Vannet kommer i sin reneste form helt fritt for mineraler som kan gi skjolder på vinduet. Med Unger HPU kan du rengjøre opptil 20 meter mens du står på bakkeplan og er trygg! Systemet er enkelt å håndtere og vil bidra til kostnadseffektivisering ved at du slipper å leie inn for eksempel eksternt byrå eller lift.

Vær klar til våren, og ikke minst til gjenåpning av landet! Lysere tider i vente..

Brosjyrer om produktene: Unger HydroPower / Fimap FSR