Renhold matindustri, Lilleborg, Orkla.

Webkurs i Hygienisk Design

Vårt webkurs i Hygienisk design 3. februar nærmer seg. Meld deg på nå for å sikre deg plass på dette populære kurset.

Hygienisk design – generelle prinsipper for næringsmiddelindustrien
Tidspunkt: 3. februar

Kurset passer for alle som jobber med HACCP og for de som er ansvarlige for rutiner som skal redusere smitte og vekst av matbårne mikroorganismer. Dette inkluderer kvalitetsledere, renholdspersonell og teknisk personell.

Deltakerne skal få mer kunnskap om hygienisk design og bedre forståelse for hvorfor dette er viktig. Vi ser på hvordan riktig eller feil hygienisk design kan påvirke produksjonen av trygg mat, renholdskostnader, utstyrets levetid og andre langsiktige bærekraftsmål.

Les mer om kurset og meld deg på her.