Nye Taski støvsugere fra Lilleborg

Lilleborg fortsetter å utvide og oppgradere sortimentet på støvsugere. Vi har denne runden gleden av å presentere to nye modeller med ny og spennende teknologi arbeidshverdag. Begge modellene leveres med Li-Ion batterier som bidrar til en enklere og mer fleksibel arbeidsdag. Disse støvsugerne er unike ved å bruke en mindre og supereffektiv digital børsteløs motor som bruker 50% mindre energi enn tradisjonelle støvsugermotorer. Børsteløse motorer trenger ikke vedlikehold og trenger aldri å byttes ut. Levetid er det ypperste innen bærekraft.

Taski Aero Up

Oppreist støvsuger med en rekke bruksområder. Med flere strømmodus får man flere valgmuligheter når det gjelder støybelastning og oppsug. En times batterikapasitet og raskt batteribytte gir muligheten til å bruke støvsugeren etter behov hele dagen. Taski Aero Up fungerer utmerket både på harde gulv og tepper. For dyprens av tepper med høy luv anbefales børstedrevet munnstykke som ekstrautstyr. Da fungerer Taski Aero Up også som teppebanker.

Taski Aero BP Li-Ion Plus

Denne støvsugeren er siste tilskudd i vårt utvalg av ryggstøvsugere. I fjor lanserte Lilleborg Taski Aero BP E og Taski Aero BP Li-Ion med stor suksess. Nå lanseres den ypperste premium-modellen i denne serien, Taski Aero BP Li-Ion Plus. Med den digitale motoren dobles batterikapasiteten til en time. Videre leveres støvsugeren med fjernkontroll som enkelt kan festes i selen. Med denne kan man enkelt justere oppsug, samt enkelt skru av og på motoren. Vekten er ytterligere redusert (5 kg) og dette er en av markedets suverent letteste batteridrevne ryggstøvsugere.