Materiell til bruk i kjøkkenet

Her finner du relevant materiell, veiledning, guider og produkter til alle typer kjøkken. Lilleborg dekker alle behov for et hygienisk rent kjøkken. Som totalleverandør til HORECA og storkjøkkenmarkedet dekker vi alle dine behov for effektiv maskinoppvask og hygienisk kjøkkenrengjøring. Siden oppdateres fortløpende når nytt eller oppdatert materiell lages.

Hotell og restaurant – hygiene med Lilleborg.

En introduksjon til et samarbeid med Lilleborg og våre anbefalte produkter og systemer til hotell og restaurant.

Samarbeid med Lilleborg - Horeca

Rent på sykehjem og helseinstitusjoner

Her kan du lese om alt du trenger for gode renholdsrutiner på helseinstitusjoner. Last ned her.

Gode metoder og effektiv og riktig maskinoppvask

Gode metoder og riktig kunnskap er fundamentet for å kunne levere trygg mat til dine gjester og bidra til en opplevelse som vil gi dem gode assosiasjoner.

Effektiv maskinoppvask – to varianter
Heng denne guiden opp ved oppvasken! Det finnes to ulike varianter, en variant som viser underbenk maskin og en som viser overbenk/tunnel maskin. Vårt kundesenter sender deg ferdig trykket i vannbestandig material på forespørsel.
Gjør det riktig fra begynnelse til slutt og du får mindre omvask og beste mulige resultat. Last ned her: norsk overbenk/tunnelmaskin eller engelsk overbenk/tunnelmaskin/ og Underbenk maskin

 

Metodehefte
Her finner du fremgangsmåte og produktanbefalinger for renhold av mye av utstyret du finner på kjøkkenet. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Temperaturstrips
Informasjon og brukerveiledning for temperaturstrips. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Maskinoppvask og bløtlegging

Oversikt over systemene med tilhørende produkter og bløtleggingsløsninger som vi tilbyr. Her finner du en forklaring på systemene og en enkel brukerguide for hver av dem.

Renax Power / Renax SolidSuma SafePack / Suma Revoflow  / Suma Bløtlegging / Suma DiveEasy

      

       

 

Kjøkkenrengjøring

Oversikt over hvilke produkter og systemer vi leverer til kjøkkenrengjøring. Her finner du en forklaring på systemene og en enkel brukerguide for hver av dem.

SmartDose / SURESuma DivermiteSuma D-serien / Suma Grill- og ovnsrens / SumaGel /Suma Café

          

 

Teknisk utstyr – doserings- og påføringsutstyr

Brosjyre med oversikt og informasjon om de ulike løsningene for doserings- og påføringsutstyr som Lilleborg tilbyr. Du kan laste den ned ved å trykke her.

 

Alle våre miljømerkede produkter finner du i vår samlebrosjyre

Se her