Alle nye gulvvaskemaskiner får link til instruksjonsfilm

Endelig kan vi tilby instruksjonsfilmer på våre Taski gulvvaskemaskiner. Med en QR-kode på nyinnkjøpte maskiner, er veiledning og opplæring aldri langt unna.

Riktig bruk og vedlikehold av maskiner = mindre service og lengre levetid.

Lilleborg har vært en av markedslederne på salg av gulvvaskemaskiner i en årrekke. Vi har også utført service på nevnte maskiner og har erfart at en vesentlig andel av denne servicen kunne vært unngått om bruker hadde fulgt rutiner for riktig bruk og vedlikehold av maskin. Ved riktige rutiner oppnås med andre ord store kostnadsbesparelser.

Alltid tilgjengelig opplæring med instruksjonsfilmer

Lilleborg gjennomfører opplæring på brukersted ved levering av ny maskin. Vi ser at det ofte er en del brukere som ikke har anledning til å være til stede på disse opplæringene, samt at det kan være en viss utskifting av personell i løpet av maskinens levetid. For å hjelpe til med dette lanserer nå Lilleborg instruksjonsfilmer via QR-kode på sine gulvvaskemaskiner. Dette som et supplement til opplæringen som gjennomføres ved leveringen av ny maskin.

QR-kode for riktig instruksjonsfilm på alle nye maskiner

Nye maskiner vil bli påført en etikett med QR-kode som linker til enkle og forklarende opplæringsfilmer som tar for seg alle punktene man må huske når man bruker gulvvaskemaskin. Disse spilles da av på mobil eller pad som kan skanne QR-koden. Filmene viser alt fra oppstart og forberedelser, til operasjon og til slutt vedlikehold etter endt arbeidsøkt.

Tilgang til videoer på alle aktuelle maskiner i egen liste og på lilleborg.no

Foruten QR-kode klistret på maskin kan man også laste ned Lilleborgs maskinoversikt hvor QR-kode til alle aktuelle maskiner er listet. Man kan også trykke på QR-kode med musepeker og instruksjonsfilm vil da spilles av i nettleser. Om man trykker på bildet av de forskjellige maskinene havner man på landingssiden til den aktuelle maskinen på Lilleborgs nettsider. Lilleborgs maskinoversikt kan lastes ned her.

En god maskin kombinert med gode rutiner gir best rengjøringsresultat, minimerer servicekostnader og gir bruker trygghet i arbeidshverdagen.