Lilleborg lanserer Uniq Duotex Røde mopper

Uniq Duotex-serien utvides og introduserer fargekoding på hele moppen.

Vi i Lilleborg ønsker å hjelpe våre kunder med å opprettholde gode rutiner i virksomheten. Ved å ha tydelig fargekoding på produktene, i henhold til bruksområde, vil det bidra til forbedrede renholdsrutiner og aller viktigst; god hygiene! Et godt synlig skille mellom hvilke mopper som skal brukes til sanitær- og romrenhold er derfor essensielt. Den røde Uniq Duotex serien anbefales til renhold i sanitærrom, og vil komplettere dagens blå mopper. De blå moppene anbefales til inventar og øvrige rom.

Uniq Duotex røde mopper er klare til bruk og ferdigkodet til sanitærrom. Det er ikke lenger nødvendig å bruke tid og ressurser på å fargekode moppene på egenhånd.

Uniq Duotex mikrofibermopper består av doble lag med 100% splittet mikrofiber. Fiberne er splittet ved hjelp av damp fremfor kjemi. I kombinasjon med spesielt utvalgte materialer gjør dette at moppene tilfredsstiller kravene til neste generasjons svanemerking. Moppene har også et forsterket mellomlag som sørger for høy sliteevne og lang levetid. Takket være den unike produksjonsprosessen kan vi garantere minimum 500 vask samtidig som rengjøringsytelsen opprettholdes hele levetiden.

Våre tester viser at Uniq Duotex mikrofiber er best i test på flekkfjerning, oppsugningsevne og fjerning av smuss. Vi garanterer et uovertruffent resultat. Moppene har også lav friksjon og lav vekt, som sørger for optimal ergonomi og effektivt renhold.

Gjør et godt valg for en bærekraftig fremtid!

Det er gjennomført tester på hvor mye mikroplast Uniq Duotex tekstilprodukter slipper ut. Vi kan nå dokumentere at våre produkter har utslipp i laveste klasse – klasse A. Dette kan derfor være et bedre miljøalternativ.