ABC i tøyvask

Materiell til bruk i vaskeriet

Her finner du relevant materiell med retningslinjer, veiledning, guider og produkter til alle typer vaskerier. Siden oppdateres fortløpende når nytt eller oppdatert materiell lages.

Rent i vaskeriet (brosjyre) 
Her kan du lese om alt du trenger for gode renholdsrutiner i vaskeriet! Brosjyren inneholder alt fra oversikt over renholdsprosesser til en detaljert handleliste, trykk her.

Desinfeksjon av tekstiler
Her kan du laste ned en oversikt over Lilleborgs ulike prosesser for desinfeksjon av tekstiler, trykk her.

ABC i tøyvask
Ingenting er noen kunst – bare en kan det! ABC i tøyvask er nå tilgjengelig på nettsiden vår. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Forside

Beste praksis i vaskeriet
Guide som anbefales å henge opp på vaskeriet. Gir informasjon om gode rutiner i daglig drift av et vaskeri. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Mikrofiber
Brukermanual spesielt rettet mot mikrofibertekstiler. Gir informasjon om mikrofiberens unike egenskaper og hvordan du best tar vare og forlenger levetiden av denne type tekstiler. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Utrykningsklær
Brukermanual spesielt rettet mot utrykningsklær. Gir informasjon om håndtering av denne type tekstiler for best resultat. Du kan laste den ned ved å trykke her.

OMO Profesjonell
Brosjyre med informasjon og oversikt over produkter fra OMO Profesjonell. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Clax pulver
Brosjyre med informasjon og oversikt over produktene i Clax-pulverserien. Du kan laste den ned ved å trykke her.

Clax Magic flekkfjerner
Brosjyre med informasjon om Clax Magic-produktene og brukermanual for fjerning av alle typer flekker som kan oppstå på tekstiler. Trykk her for å laste ned: Brosjyre / Brukermanual

   

Clax Personril
Brosjyre og øvrig informasjon om Clax Personril. Trykk her for å laste ned: Brosjyre / Kjemotermisk desinfeksjon av privat beboertøy og prydtekstiler ved 40°C.

Clax Personril   

Doserings- og påføringsutstyr
Brosjyre med oversikt og informasjon om de ulike løsningene for doserings- og påføringsutstyr som Lilleborg tilbyr. Du kan laste ned ved å trykke her.

Miljømerkede varianter
Her kan du laste ned en oversikt over Lilleborgs produkter som er miljømerket, trykk her.