Nye Uniq Duotex mopper!

Et bedre miljøalternativ for en bærekraftig fremtid.

Vi i Lilleborg er opptatt av miljøet og vil gjøre vårt beste for at du som bruker skal ha muligheten til å ta bærekraftige valg. Det er derfor gledelig å annonsere at våre nye Uniq Duotex mopper klassifiseres i klasse A – lavt utslipp av mikroplast.

Det er gjennomført tester av ekstern leverandør, Weber Leucht, på hvor mye mikroplast Uniq Duotex tekstilprodukter slipper ut. På grunn av produktets konstruksjon og komposisjon, har Uniq Duotex lavt utslipp og er et bedre miljøalternativ. Dermed kan du som bruker være sikker på at produktet du velger bidrar til en bærekraftig fremtid.

 

Det er flere grunner til å velge Uniq Duotex tekstilprodukter!

  • Svanemerket iht. siste kriterier 2.4
  • Oppfyller høyeste hygienestandard – fjerner 98,8% MRSA bakterier i ett drag
  • Blant de beste moppene på holdbarhet, garanterer 500 vask
  • Lav friksjon og høy oppsugningsevne

For produktinformasjon og sortiment, trykk her.