United Nations General Assembly har utpekt 7. Juni som World Food Safety dag

Lilleborg, i samarbeid med eSmiley, tilbyr en enkel digital løsning for HACCP og IK-Mat (internkontroll mat) som gir økt trygghet for matsikkerheten på kjøkkenet.

Trygg mat på profesjonelle kjøkken

eSmiley er et web-basert internkontrollprogram som sikrer at profesjonelle kjøkken overholder den lovbaserte internasjonale HACCP-standarden som er innført som en del av Mattilsynets smilefjesordning. Med ett enkelt klikk har du alt til IK-Mat på samlet på ett sted på nettet, og kan enkelt finne frem nødvendig dokumentasjon til Mattilsynet. Med eSmiley vil internkontroller utføres til riktig tid, og endringer i lovverket oppdateres automatisk slik at man alltid er á jour med kravene fra Mattilsynet.

Alle kan bruke eSmilefjes
Du kan bruke eSmilefjes webbaserte IK-Mat system uten å kunne noe som helst om datamaskiner og elektronikk. Alle kontroller og rapporter kan lages med bare noen få klikk. eSmilefjes krever bare at du har Internett. Systemet kan brukes på datamaskin, nettbrett (f.eks. iPad) og smarttelefon.

98 prosent smilefjes
Siden systemet med eSmiley ble lansert i Danmark i 2007, har over 8000 kjøkken tatt i bruk systemet. Ved siste kontrollbesøk fikk 98 prosent av eSmileys danske kunder et smilefjes!

Les mer om eSmiley på våre produktsider eller besøk www.esmiley.no.

Har du ytterligere spørsmål om IK-mat eller eSmiley, ta kontakt med oss

Fakta om eSmiley

eSmiley er et dansk selskap som ble etablert i 2004 i kjølevannet av smilefjesordningen. Den første versjonen av systemet ble lansert i 2007. Selskapet har 26 ansatte, opererer i 15 land og har omlag 8000 kjøkken som kunder. Selskapet har i dag ca 30 millioner DKr i omsetning. Den norske delen av selskapet ble etablert i november 2016. Lilleborg er medeier i eSmiley Norge.