Restaurant Under valgte Lilleborg som sin totalleverandør

Norges første undervannsrestaurant valgte Lilleborg som sin totalleverandør av renhold og hygiene. Under åpnet i mars 2019 og tilbyr en unik matopplevelse 5 meter under havoverflaten med en 18-retters smaksmeny i toppklasse, sterkt inspirert av havet og kysten.

Restaurant UnderFoto: Ivar Kvaal, Snøhetta

Restaurant Under byr på et av Nord-Europas mest spesielle bygninger der man kan sitte og se ut på mange av ingrediensene til måltidet, som svømmer rundt i det opplyste havet utenfor vinduet. Forskere har nemlig brukt flere år på å «dressere» fisker og plankton, gjennom bruk av lyd, lys og lukter, til å oppsøke havet rett utenfor de store panoramavinduene. Derfor kan middagsunderholdningen bestå av svære torsker, makrellstimer, fargerike leppefisker, gladiatorkjempende hummere, eller til og med lekne seler og minihaier som pigghå, omgitt av bølgedansende tang og tare.

Foto: Ivar Kvaal, Snøhetta

Restauranten har høyt fokus på kvalitet i alle ledd også innen renhold og hygiene. Valget falt derfor på Lilleborg som kunne tilby Under alle ingrediensene for trygg mat fra en og samme leverandør. Innen maskinoppvask gikk Under for det driftssikre og økonomiske Suma Total systemet, mens Intellicare ble valgt for å ta vare på hygienen for hendene både på kjøkkenet og i sanitærrommene. For å sikre renholdet enkelt og økonomisk falt valget på det veggmonterte doseringsystemet Divermite som trygt, korrekt og enkelt doserer konsentrerte daglige miljømerkede midler sammen med utvalgte varianter av Vikan Hygiene System til manuelt renhold. Under har også tatt i bruk eSmiley – et digitalt IK-Mat system som effektiviserer prosessene og eliminerer dokumentasjon på papir.

Kompetanse innen god mathygiene, renhold og teknisk service ivaretas av to av de lokale konsulentene i Lilleborgs landsdekkende salgsapparat.

Du kan lese mer om og booke bord til restaurant Under her.

Foto: Ivar Kvaal, Snøhetta

Vil du vite mer om Lilleborgs systemer og produkter innen hygiene og renhold kan du ta kontakt med vårt kundesenter på 815 36 000 eller en av våre lokale konsulenter.