Nå åpner Lilleborgs nye maskinlokaler på Furuset

Onsdag 13. februar åpner Lilleborg sine nye maskinlokaler på Furuset i Oslo. Her kan man se og teste hele rangen av TASKI renholdsmaskiner samt roboten TASKI Swingobot 2000. Roboten er nå videreutviklet over flere år og er en av de mest innovative på markedet.

Kurs, foredrag og gulvvaskemaskiner

I våre nye maskinlokaler har alle våre kunder mulighet til å delta på ulike typer kurs og foredrag. I 320 kvm lokaler er det lagt ulike gulvtyper som kan benyttes i opplæringen. Lilleborg har også egne teknikere som jobber fulltid, slik at maskinparken alltid har de siste teknologiske oppdateringene. Her kan man også få presentert og demonstrert vårt flåtestyringssystem, Intellitrail. Intellitrail-systemet gir full oversikt på dine maskiner og sikrer at de brukes på en lønnsom måte.

Vi gleder oss til å se dere på et av våre kurs, eller om dere ønsker å stikke innom for informasjon, spørsmål eller test av maskiner.

Vår adresse er Strømsveien 344, 4. etasje.

Vi sees!