Lilleborg lanserte verdens første hybride håndhygienedispenser

Verdens første hybride dispenser

Det finnes mange ulike typer dispensere for håndhygiene i Norge, både manuelle og berøringsfrie i ulike systemer, men for de berøringsfrie har det alltid vært en utfordring for brukerne at dispenseren slutter å fungere når batteriene går tomme – ofte når det er som mest kritisk at man får dosert ut f. eks desinfeksjonsmiddel. Lilleborg løste dette allerede i 2018 ved lanseringen av IntelliCare. IntelliCare har verdens første, patenterte hybride dispenser som sømløst bytter fra automatisk (berøringsfri) dosering og over til manuelt når batteriene går tom. Dette sikrer at du alltid har en dispenser som fungerer – også når du trenger det som mest.

Fleksibelt, robust system med store refiller 

IntelliCare har nå blitt Lilleborg sitt nye hovedsystem innen personlig pleie, og over tid  skal dette overta for Soft Care Line. Kunder som i dag har Soft Care Line vil fremdeles kunne kjøpe refiller til dette systemet i mange år for å sikre en god overgang til IntelliCare hos våre kunder.

Gulvstativ, en del av sortimentet

En annen viktig fordel med vårt nyeste system er at Lilleborg nå tilbyr et stilsikkert og robust gulvstativ for bruk sammen med den nye hybride dispenseren. Dette gjør at du kan tilby dine gjester, ansatte eller publikum håndhygiene der det er som mest behov for det. Gulvstativet kommer godt med i spesielt utsatte områder der det vanskelig å få dispensere på vegg, som f. eks i kantiner, ved buféter, panteautomater, frukt & grønt avdelinger, møtelokaler og ved inngangspartier.

Bredt sortiment av refiller

Lilleborg vil med IntelliCare beholde bestselgerne fra Soft Care Line systemet, men introduserer også flere spennende nyheter. En av de mest spennende nyhetene i serien er Sure Instant Hand Sanitizer – et plantebasert, ikke-klassifisert, ikke-alkoholholdig desinfeksjonsmiddel i skumform. Den er 100% bionedbrytbar og effektiv mot bakterier, gjær, sopp og virus som f. eks H1N1. En annen spennende variant som ikke tidligere har vært tilgjengelig er Soft Care Aquagard som er en effektiv barrierekrem. Aquagard danner en beskyttende hinne på huden som hjelper å beholde hudens naturlige fuktighet og forhindre sårhet samtidig som urenheter ikke fester seg like godt. For hele vårt sortiment innen personlig hygiene og IntelliCare kan du klikke her.

Godt fotavtrykk med Intellicare

IntelliCare tilbyr et mer effektivt og bærekraftig refillsystem med et godt fotavtrykk (mindre plast gr/ml)). Refillene kollapser under bruk og reduserer dermed avfallsmengden betraktelig. Systemet sørger også for at refillene tømmer seg helt og ikke etterlater noen produktrester som må kastes. Flere miljømerkede varianter finnes i sortimentet og alt kan resirkuleres.

Se vår korte informasjonsvideo om Lilleborg sitt nye system inn personlig hygiene:

 

Du kan lese mer om IntelliCare på våre sider om personlig pleie her.