Besøk oss på Nor Fishing 21.-24 august

Lilleborg presenterer innovative hygiene- og rengjøringsystemer på Nor Fishing. Besøk oss på stand D-359 i Trondheim Spektrum eller S-811 på Skansen!

Nok en gang arrangeres et av årets viktigste møtesteder for fiskerinæringen og en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. Lilleborg er selvfølgelig tilstede for å vise frem de siste innovasjonene innen for rengjørings- og hygieneløsninger.

Du finner oss i år både inne på messeområdet i Trondheim Spektrum, stand D-359. Her kan du se vårt automatiske vaskeanlegg for transportbånd og hvordan det fungerer, et utvalg av noen av våre satellitter, eller hvordan nedsenkbare dyser fungerer i virkeligheten. Flere av våre medarbeidere som har høy kompetanse innen hygieneløsninger vil også være tilstede. Her er du hjertlig velkommen innom for en prat.

På standen vår nede på Skansen, S-811, vil vi presentere en spennende verdensnyhet,  samt det er muligheter for å få en demonstrasjon av vårt vaskeanlegg. Se hvordan lavtrykk fungerer i praksis.

 

Reduser kostnader og øk produksjonstiden – er det mulig?
Dersom du er interessert i å høre mer om hvordan man kan redusere renholdskostnader og samtidig øke produksjonstiden, bør du komme innom oss for en prat. EnduroPower er vår nyutviklede konsept som har en spesielt høy prestasjonsevne for åpent renhold.

 

Spørsmål om Lilleborgs produkter eller vår deltakelse på Aqua Nor? Ta kontakt med vårt kundesenter.