Kommer du på landsmøtet til Norsk forening for Sterilforsyning?

Landsmøte i NfS avholdes 14-15 mars 2018 på Lillestrøm Thon Hotell Arena; hit kommer Lilleborg.

Som alltid er Lilleborg tilgjengelig for spørsmål og veiledning på landsmøtet for Norsk forening for Sterilforsyning. Vi er tilgjengelig for spørsmål og veiledning i hygiene på sykehus generelt og prosesser og produkter rundt sikker håndtering av medisinsk utstyr spesielt. I år vil vi også vise frem en hyggelig forandring i vår serie DekoRen+.

Foreningen sin visjon er Sterilforsyning – infeksjonsforebyggende arbeid i utvikling! og deres mål er å styrke faglig forståelse, utvikle tverrfaglig samarbeid og være pådriver i saker som har betydning for sterilforsyningsfaget.

Landsmøtet som hver år arrangeres er en viktig møteplass der brukere i bransjen og kommersielle aktører møtes og blir kjent med hverandre, produktnyheter og får ny og viktig kunnskap innen utviklingen i sterilforsyningsfaget.

Les mer om programmet her: Landsmøte i NfS 14-15 mars 2018

Vi gleder oss til å se dere på Lillestrøm!