Lilleborg lanserer det ultimate verktøyet for innendørsvindusvask

Unger Stingray, et komplett system for rengjøring av vinduer.

 

Unger Stingray gjør vinduer rene 25% raskere og reduserer kjemiforbruk med 39% sammenlignet med tradisjonelle metoder som spray, nal og klut.

Med dagens løsninger for innendørs vindusvask står renholdspersonalet overfor to utfordringer: effektivitet og sikkerhet. Eksempler på det kan være behov for å dekke til eller flytte på møbler i forkant av renholdet, eller behov for stige for å nå opp i høyden. Ved bruk av Unger Stingray slipper man mye av dette og dermed effektiviseres renholdet.

Stingray har flere patenterte funksjoner for å møte utfordringene knyttet til innendørs vindusvask, og gir dermed utmerkede rengjøringsresultater. Systemet består av et ergonomisk og fleksibelt skaft med mikrofiberpad. Paden er trekantformet for å komme til alle hjørner, og fuktes med rengjøringsmiddel fra en integrert doseringspose ved hjelp av et enkelt fingertrykk. Medfølgende skaft gjør at brukeren kan nå opp til 5 meters høyde.

Vindusvask blir ikke enklere dette!