Fantastisk resultat med Taski Jontec Extra og Twister

Lilleborg har behandlet marmorgulv med Taski Jontec Extra og Twisterpads på Helgelandssykehuset Sandnessjøen.

Frank Nybø, sjef i Lilleborgs nordlige salgsregion, har vært på Helgelandssykehuset og kjørt gulvpleiekurs på deres marmorgulv. Tanken var å vise hvor flotte gulv man kan få ved hjelp av rett utstyr og rett metode. Lilleborg er totalleverandør på produkter og kompetanse til gulvpleie.

Først ble gulvet renset med skuremaskin og våre diamantpads Twister Rød og Hvit.  Da gulvet var renset ble det lagt to strøk med Taski Jontec Extra som er en flytende vaskepolish. Etter at polish var lagt startet poleringen av gulvene. Til denne jobben brukte Frank Handy Highspeedmaskin med Twister Gul og Grønn diamantpad for å oppnå optimalt glansnivå. Resten av historien kan oppsummeres med bilder av det flotte sluttresultatet