dyreparken logo

Dyreparken går for Lano

Dyreparken i Kristiansand inngår samarbeid med Lano.

Dyreparken i Kristiansand inngår samarbeid med Lano, og innstallerer samtidig Soft Care Line såpedispensere med Lano-refiller i hele parken. Lano er Norges mest kjente merkevare innen håndhygiene og gir Dyreparken trygghet i at besøkende kunder får helt rene hender samtidig som gjestene kjenner igjen den velkjente Lano-duften.

Lano refill

«Vi er stolte av såpen vår!» sier brand manager for Lano, Kamilla Ruud. «Den inneholder hverken parabener, fargestoffer eller parfymeallergener*, og pH-verdien er lik hudens egen. I tillegg har vi tilført fuktighetsgivende ingredienser som huden har godt av. Uansett alder. Det er derfor vi sier: LANO FOR LITEN OG LANO FOR STOR.»

Lano i 800 ml refill passer i alle Soft Care Line såpedispensere og gir opptil 800 håndvask per refill. Det gir god økonomi og god samvittighet da man sparer miljøet for unødvendig plast.

Soft Care Line såpedispenser er enkel å dosere fra, lett å montere og å holde ren: Perfekt i et travelt miljø med høyt forbruk som i Dyreparken. Den er utført i ABS-plast, noe som gjør at den tåler mye. Dispenseren åpnes og lukkes uten bruk av nøkkel, men er likevel sikker for publikum.

Avtalen innebærer videre at Lano blir offisiell samarbeidspartner til attraksjonen Badelandet og at attraksjonen «Såpeglatt» blir åpnet fylt med lekende Lano skum!

*Inneholder ingen deklareringspliktige parfymeallergener definert av norsk lovverk.