aquanor_cover-NO, hav

AQUA NOR 15-18. august

Lilleborg presenterer innovative hygiene- og rengjøringsystemer på Aqua Nor. Besøk oss på stand A2-663 i Trondheim Spektrum!

I Lilleborg har vi spisskompetanse innen fisk og havbruk og kan med det utfordre tradisjonelle rengjøringsmetoder ved å se på alle innsatsfaktorer. Vi har egen utviklingsavdeling i Norge som har ansvar for at våre produkter til enhver tid har en optimal sammensetning med tanke på effektivitet, kvalitet, helse og miljø.

Vask med lavtrykk av servicebåter

På Aqua Nor vil vi presentere lavtrykk ved vask av servicebåter og dette systemet vil bli demonstrert på Skansen i Trondheim, der de sjøbaserte utstyrsleverandørene holder til. Der vil man også få se en ringvasker som benytter deler av vårt utstyr til desinfisering av merdringen.

Reduser kostnader og øk produksjonstiden – er det mulig?

Dersom du er interessert i å høre mer om hvordan man kan redusere renholdskostnader og samtidig øke produksjonstiden, bør du komme innom oss for en prat. EnduroPower er vår nyutviklede konsept som har en spesielt høy prestasjonsevne for åpent renhold.

Kurs innen fiskeforvaltning

Våre medarbeidere har spisskompetanse innen hygienisk fiskeforvaltning og holder ulike kurs for å kunne effektiviserer renholdet og heve hygienen hos våre kunder. Representanter fra vår kurs/fagavdeling vil være tilstede under messedagene. Benytt anledningen til å ta en prat om ulike kurs. Det vil også være mulighet for å booke kurs utover høsten.

Foredrag om eSmiley – Mattrygghet satt i et enkelt system

Torsdag 17. august holder Lilleborg foredrag om eSmiley på messeområdet. Foredraget er gratis. Meld deg/dere på ved å sende e-post til: kundeservice@lilleborg.no

Les mer om hvordan Lilleborg har fokus på bærekraft

Om Aqua Nor-messen

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Blant annet er oppdrett av laksefisk, marinearter og skjell representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner. De siste årene har messen samlet rundt 20.000 besøkende fra opptil 76 nasjoner. På Aqua Nor presenteres alle nyheter innen teknologi, prosesser og tjenester knyttet til blant annet oppdrett av laksefisk, marine arter og skjell.

Mer informasjon om Aqua Nor-messen og mulighet for påmelding finner du her

Lakseprodusenten Lerøy Aurora Salmon fikk med nytt vaskeanlegg fra Lilleborg optimert og tilpasset rengjøringen til en presset produksjonsplan. Les mer om hvordan

Spørsmål om Lilleborgs produkter eller vår deltakelse på Aqua Nor? Ta kontakt med vårt kundesenter.