Hygiene i matindustrien
Mål
Dette kurset bidrar til at medarbeiderne får en økt forståelse for viktigheten av god hygiene i sin arbeidshverdag. Kurset vil gi en økt generell kjennskap til mikroorganismer, hvordan de kan smitte over i maten og hvilke forbyggende tiltak man bør utføre for å sikre god kvalitet på sluttprodukt. Dette innebærer også kunnskap til sin egen produksjonshygiene, hvorfor soneinndeling er viktig og hvordan produksjonshygienen/renholdet bør kontrolleres.
Målgruppe
Kvalitetsledere, produksjonsmedarbeidere, renholdsoperatører og vedlikeholdsmedarbeidere i matindustrien.
Kursinnhold
- Mikroorganismer
- Biofilm
- Personlig hygiene
- Produksjonshygiene
- Soneinndeling
- Kontroll av renhold
Vi hjelper også gjerne til med å belyse særskilte utfordringer og rutiner i bedriften som det ønskes forbedringer på.
Ønsker du mer informasjon om dette eller andre kurs, kontakt vårt kundesenter.