Statsminister Erna Solberg monterte Lilleborgs rengjøringsvogn

Empo monterer Lilleborgs rengjøringsvogner. Statsminister Erna Solberg besøkte attføringsbedriften sammen med Lilleborg.

Erna Solberg fikk god innføring i hvordan Empo, i samarbeid med Lilleborg, tilrettelegger for å gi arbeid til mennesker som faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. Hun ble møtt av ivrige ansatte som ga innføring i hvordan Empo-ansatte monterer rengjøringsvognene. I løpet av bedriftsbesøket fikk hun også prøvd montering i praksis, og bistod med montering av en rengjøringsvogn sammen med ansatte i Empo og Lilleborg.

Erna Solberg monterer Lilleborgs rengjøringsvogner, Orkla
Statsminister Erna Solberg blir forklart hvordan Lilleborg samarbeider med attføringsbedriften Empo om montering av Lilleborgs rengjøringsvogner. Her avbildet med Jakob Einar Paulsen og Marius Wilberg fra Lilleborg.

Mer enn 1000 vogner til rengjøringsbransjen

Empo produksjon står for monteringen av ca. 1200 Lilleborg-rengjøringsvogner i året. Vognene som monteres på Empo kjøpes og benyttes hovedsakelig av rengjøringsbyråer.

Les mer om Tasko Nano rengjøringsvogn M

Empo produksjon
Empo tilbyr tilrettelagt arbeid til yrkeshemmede som faller utenfor arbeidsmarkedet. Gjennom sin virksomhet bidrar de til å styrke og aktivere arbeidstakernes egne ferdigheter, slik at de erverver seg nødvendige ferdigheter for å kunne mestre hverdagen. Empo bidrar til større forståelse og aksept for tilrettelagt arbeid hos bedrifter i Ski og Omegn og i befolkningen generelt.

Spørsmål om Lilleborgs rengjøringsvogner eller andre produkter? Ta kontakt med vårt kundesenter