Mikrofiberklut Lilleborg

NS INSTA 800

Få en grundig innføring i NS-INSTA 800. Forstå hva det er, hvorfor det er utviklet og hva det brukes til.

Kursdeltakere skal få en forståelse for de ulike definisjonene og begreper, samt hovedprinsipper. Hva skal til for å implementere dette til egen virksomhet – også i tilfeller hvor renholdet er satt ut til en tredjepart.

Målgruppe

Kurset passer for alle som ønsker å bli bedre kjent med NS-INSTA 800. Kurset er beregnet på de som administrerer renholdsansvarlige, samt de som arbeider med renhold daglig. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Kursinnhold

• Innføring i NS-INSTA 800: Hovedprinsipper/oppbygging, begreper og prosesser

• Standardens bruksområder: Renhold og omfanget for regelmessig renhold. Hvordan skal man benytte NS-INSTA 800?

• Kvalitetsprofiler: Gjennomgang av systemets kvalitetsnivåer og hva som passer til ulike typer virksomheter

• Kontroll av renholdskvalitet: Visuell bedømmelse av rengjøringskvalitet, inklusive håndtering av spesielle forhold. Hvordan gå kontroller – fremgangsmåte. Planlegging, dokumentasjon av kontroller og rapportering, samt objektive målinger med instrumenter

• Befaring: Praktisk befaring i ulike romgrupper. Teorien blir satt ut i praksis.

• Avsluttende prøve: Hva har vi lært? Prøven vil bli gjennomgått avslutningsvis og det vil være rom for å ta opp det som eventuelt er vanskelig

• Kursbevis: Etter endt kurs vil alle deltakere motta kursbevis per post

Varighet

Kurset avholdes med jevne mellomrom i Lilleborg Profesjonell sine lokaler, dasom heldagskurs. Ut over dette kan kurset avholdes på forespørsel i hele landet og skreddersys etter kunden ønske, da med varighet fra 1 til 6 timer.

Ønsker du mer informasjon om dette eller andre kurs, kontakt vårt kundesenter.