Stolte lilleborgere: Kort vei mellom problem og løsning
Frode Høybråten (51) er opprinnelig pølsemakermester, og har jobbet i Lilleborg i ca åtte år. Problemløsning er en hans viktigste oppgaver.
Standard vaskemetoder for rengjøring i mat- og drikkevareindustrien krever mye vann, rengjøringsmidler, energi og arbeidstid. Vi utvikler innovative systemer som sparer tid og kostnader.
Standard vaskemetoder for rengjøring i mat- og drikkevareindustrien har vært uforandret i mange år. Prosessene krever mye vann, rengjøringsmidler, energi og arbeidstid. Resultatet er høye totalkostnader for renhold. Vi er det eneste norske selskapet med egen utviklingsavdeling og laboratorium i denne bransjen. Det gir oss en unik mulighet til å utvikle nye løsninger tilpasset norske forhold.
Vi utfordrer tradisjonelle rengjøringsmetoder ved å se på alle innsatsfaktorer og jobber kontinuerlig med å utvikle løsninger som forenkler våre kunders hverdag. Mer enn 180 år i bransjen har gitt oss erfaringen og kunnskapen som kreves for å kunne å kunne utvikle innovative systemer som sikrer et godt og effektivt renhold i mat- og drikkevareindustrien. Som et eksempel kan vi vise til
EnduroPower som er en skumgel som har bedre fuktevne og fjerner smusset raskere enn tradisjonelt skum. Resultatet er en overlegen rengjøringseffekt og reduksjon av kostnader med opptil 30 % sammenlignet med tradisjonelle metoder.
Våre medarbeidere har lang og bred erfaring innen hygienisk produksjon. Vår fagkompetanse bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom;
– Valg av riktig metode
– Bruk av riktig utstyr og dosering
– Valg av riktig middel
– Overføring av kompetanse
Innovative rengjøringssystemer fra Lilleborg bidrar til en effektiv og hygienisk rengjøring.
Våre praktiske vaskesystemer vil også redusere arbeidsbelastningen og sikre god HMS.
CIP/ sirkulasjonsvask
Åpent renhold/ overflate
Kasse-/flaskevaskere
Membraner
Håndhygiene
Rengjøring av inventar og sanitær/ kontorarealer
Kjøkken/ kantine
Tøyvask
Transport og lager
Teknisk utstyr til alle rengjøringsbehov
Meieri
Bryggeri
Mineralvann
Kjøttproduksjon
Egg og fjørfe
Bakeri
Frukt og grønt
Ferdigmat
Snacks